2008. február 21., csütörtök

WhereIsIt 3.90

WhereIsIt 3.90



WhereIsIt egy alkalmazás, amit Windows operációs rendszerekért írtak, és terveztek hogy segítsen neked CD beleértve szervezni a számítógépmédiagyűjteményed egy katalógusát és fenntartani őt,-ROMs, audió CDs, floppyk, kivehető meghajtók, kemény meghajtók, hálózati meghajtók, DVD-k, vagy bármilyen jelenlévő másik vagy a jövőbeli tárolómédiák, akikhez Windows meghajtóként hozzáférhet.

A WhereIsItre irányuló elsődleges célkitűzésnek ráadásul hozzáférést a katalogizált lemezek tartalmához kell nyújtania, amikor nem elérhetőek a rendszeren, vagy ráadásul nem a sajátod. Tudod böngészni a tartalmukat, importált leírásokat és miniatürizált képeket tudsz használni, át tudod kutatni olyan tételek után őket, és adatokat szervezel, amik kategóriákat használnak, csüngesz, stb.

WhereIsItet arra tudják használni, hogy bármilyen fajta adatot, köztük a letöltött programokat, kezeljen magazinCD-ROMs, zenei gyűjtemények mint MP3s vagy audió CDs, grafika gyűjtemények, biztonsági mentéseket dokumentál, stb. WhereIsIt szintén sokukat tudja kezelni, egy pár több száz vagy több ezer lemezek egy katalógusban nincs semmi szokatlan, de a katalógusok ésszerűen kicsik, egyetlen-kartotékoltak és könnyűek maradnak hogy szálljanak át vagy másik felhasználóknak üzenjenek. Szintén több mint egy katalógust tudsz létrehozni, és bármikor ki tudsz nyílni és tudsz dolgozni sok katalógusként azonnal szűkölködött.

WhereIsIt kezdőknek és haladó felhasználóknak is könnyen kezelhető. Azt jellemzik egy bizalmas és kút gondolt-kint, felfedezőhöz hasonló felhasználói interfész, erős fürkésző és jelentő képességekkel, többnyelvű támogatással, automatizált leírással és miniatürizált képekkel egyesült importáló több mint 70 különböző forrásból való bővíthető beépülő modulokon keresztül, és sokkal többet.

letöltés

Nincsenek megjegyzések:

Szerinted milyen a vista?